Τηλ. +30 6973 346777

news 3

Nέα

Πρώτο ραντεβού για τις ακαδημίες του Ποσειδώνα (photos)

Πρώτο ραντεβού για τις ακαδημίες του Ποσειδώνα (photos)

0 comments

Το πρώτο ραντεβού για την νέα σεζόν των ακαδημιών του Ποσειδώνα Καλαμαριάς δόθηκε σήμερα.

Ήταν μια πρώτη συνάντηση για τα τμήματα ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ-ΝΕΩΝ (γεν. 2006-2002) στα γραφεία του συλλόγου, όπου έγινε μια πρώτη ενημέρωση για την νέα σεζόν, ενώ απαντήθηκαν τα ερωτήματα γονέων και παιδιών.

Το παρών έδωσαν ο επικεφαλής των ακαδημιών Φώτης Μαζουλουξή και οι προπονητές Γιώργος Χατζηαργυρίου, Σάββας Κωνσταντινίδης, Παναγιώτης Μανουσαρίδης, ενώ στο τεχνικό τιμ θα είναι επίσης και οι Ηρακλής Μακρίδης και Ζαχαρίας Μαζουλουκτσής.

Τονίστηκε η σημασία του νέου πλαστικού χορτοτάπητα στο δημοτικό γήπεδο της Καλαμαριάς το οποίο θα έχει και την πιστοποίηση της ΟΥΕΦΑ, ενώ σύντομα θα γίνει γνωστό και το ακριβές πρόγραμμα προπονήσεων για κάθε τμήμα αναλυτικά μέχρι και τα Μπαμπίνι

Υπενθυμίζεται ότι με κάθε νέα εγγραφή ή ανανέωση, θα δίνεται άμεσα μια στολή και ένα δώρο έκπληξη (μέχρι και τα τμήματα παίδων)!

Γνώρισε τις ακαδημίες του Ποσειδώνα όπου συμμετέχουν καταξιωμένοι, έμπειροι προπονητές. Με κάθε νέα εγγραφή ή ανανέωση, θα δίνεται άμεσα μια στολή και ένα δώρο έκπληξη (μέχρι και τα τμήματα παίδων)!
Με κέφι και όρεξη οι ακαδημίες του Ποσειδώνα Καλαμαριάς ξεχωρίζουν και διακρίνονται τα τελευταία χρόνια, πραγματοποιώντας μια ξεχωριστή πορεία!

Μικρά παιδιά με αγάπη για το ποδόσφαιρο, χαμογελαστά πρόσωπα, γεμάτα ζήλο για σωστή εκμάθηση του αγαπημένου τους αθλήματος, υπό την καθοδήγηση και εποπτεία σπουδαίων προπονητών-παιδαγωγών.

Έλα κι εσύ στον Ποσειδώνα Καλαμαριάς! 
Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε
στην γραμματεία του συλλόγου στο γήπεδο ή στο τηλέφωνο: 6973 346777

proti1proti2proti3proti4

Share it!

Στοιχεία Επικοινωνίας

Α.Γ.Σ. Ποσειδών Καλαμαριάς - Ακαδημία Ποδοσφαίρου
Δημοτικό Γήπεδο Καλαμαριάς «Αριστοτέλης»

Πόντου & Αγ. Νικολάου Καλαμαριά 55132
Ελλάδα
ΤΗΛ.  +30 6973 346777
info@poseidonasfc.gr

newsletter εγγραφη

ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΜΑΣ

vimatec logo   idrogios      thessgiros     AROMATA     barelakia2 logo anatoliko   Thermaikos Tours    remelon  curcumas sponsor 2 vita enaprosena 1

Κρεαταγορά Ο ΣΟΧΟΣ - Μότσανος Γεώργιος