Τηλ. +30 6973 346777

news 3

Nέα

«Πεντάρα» (5-0) με σπουδαία εμφάνιση για τους Νέους του Ποσειδώνα στον μικρό τελικό!

«Πεντάρα» (5-0) με σπουδαία εμφάνιση για τους Νέους του Ποσειδώνα στον μικρό τελικό!

0 comments

Εξαιρετική εμφάνιση και μεγάλη νίκη με σκορ 5-0 για τους Νέους του Ποσειδώνα Καλαμαριάς με αντίπαλο τον ισχυρό Αγροτικό Αστέρα στον μικρό τελικό του πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ!

Μια ακόμη σπουδαία χρονιά, μια ακόμη σκληρή προσπάθεια έφτασε στο τέλος της με τον καλύτερο τρόπο για το… μέλλον του Ποσειδώνα Καλαμαριάς, την ομάδα των Νέων του συλλόγου!

Οι Νέοι του Ποσειδώνα κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και επικράτησαν με το επιβλητικό 5-0, κατακτώντας την 3η θέση. Τα γκολ πέτυχαν οι: Εφθαλίδης (2), Μιχαήλ, Μανωλάς, Μούκα!

Έτσι έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο η αγωνιστική περίοδος, όπου με προπονητή τον Γιώργο Χατζηαργυρίου, οι Νέοι του Ποσειδώνα κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις με το ήθος και την αγωνιστικότητα τους, πραγματοποιώντας παράλληλα μια εξαιρετική πορεία. Τερμάτισαν στην κανονική διάρκεια στην 2η θέση με μεγάλη διαφορά βαθμών από τον 3ο και 4ο της βαθμολογίας, ενώ στην συνέχεια έφτασαν μια ανάσα από τον τελικό του πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια η ομάδα συμμετέχει δυο φορές στους τελικούς κοιτάζοντας στα μάτια και κοντράροντας στα ίσια όλες τις μεγάλες ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης!

Η οικογένεια του Ποσειδώνα Καλαμαριάς εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και το τεχνικό τιμ! Μας κάνατε περήφανους.

Share it!

Στοιχεία Επικοινωνίας

Α.Γ.Σ. Ποσειδών Καλαμαριάς - Ακαδημία Ποδοσφαίρου
Δημοτικό Γήπεδο Καλαμαριάς «Αριστοτέλης»

Πόντου & Αγ. Νικολάου Καλαμαριά 55132
Ελλάδα
ΤΗΛ.  +30 6973 346777
info@poseidonasfc.gr

newsletter εγγραφη

ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΜΑΣ

vimatec logo   idrogios      thessgiros     AROMATA     barelakia2 logo anatoliko   Thermaikos Tours    remelon  curcumas sponsor 2 vita enaprosena 1

Κρεαταγορά Ο ΣΟΧΟΣ - Μότσανος Γεώργιος