Τηλ. +30 6973 346777

news 3

Nέα

Μια βραδιά γεμάτη… μέλλον και συγκίνηση! Μεγάλη επιτυχία στην γιορτή λήξης των ακαδημιών του Ποσειδώνα

Μια βραδιά γεμάτη… μέλλον και συγκίνηση! Μεγάλη επιτυχία στην γιορτή λήξης των ακαδημιών του Ποσειδώνα

0 comments

Ο Ποσειδώνας Καλαμαριάς αποχαιρέτησε και την φετινή αγωνιστική περίοδο με μια όμορφη εκδήλωση για τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.
Η ετήσια γιορτή λήξης κέρδισε το χειροκρότημα όλων, τον σεβασμό και γέμισε με υπερηφάνεια γονείς και παιδιά που παραβρέθηκαν στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ».

Τα τμήματα προπαίδων, τζούνιορ, προτζούνιορ και μπαμπίνι έδωσαν αγώνες με αντίστοιχα τμήματα του Άρη και της ΑΕ Φαλήρου! Αγώνες που έδωσαν πολλές συγκινήσεις και ξεχείλιζαν από ωραίο θέαμα και όμορφες στιγμές.

Η όμορφη βραδιά συνεχίστηκε με τιμητικές βραβεύσεις.

Παράλληλα έγινε και ο απολογισμός της φετινής χρονιάς, αλλά και η οριοθέτηση των στόχων για την λειτουργία των τμημάτων υποδομής για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με μουσικό λαϊκό πρόγραμμα, φαγητό και ποτό!

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καλαμαράς Θεοδόσης Μπακογλίδης, ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Παναγιώτης Θεοδοσιάδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Μαζουλουκτσής Γιάννης Ματσαρίδης, ο τέως πρόεδρος της ΕΠΣΜ Διονύσης Ψωμιάδης, ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας Νίκος Φιλιππιάδης, ο σύμβουλος της ΕΠΣΜ Μιλτιάδης Αγαθόπουλος καθώς και πλήθος γονέων, συνοδών και παιδιών.

Ξεχωριστή στιγμή η βράβευση των τμημάτων ΜΠΑΜΠΙΝΙ από τον Αναστάσιο Σία που ανάμεσα στ’ άλλα παιδιά τίμησε τον δισέγγονο του (!), καθώς και την κα Ιωακειμίδου που τίμησε τον εγγονό της Νίκο Ιωακειμίδη για την κατάκτηση της  1ης Πανελλήνιας θέσης στο πρωτάθλημα Μικτών ομάδων της ΕΠΟ με την ομάδα νέων της ΕΠΣΜ.

Για τη βοήθεια στη φετινή χρονιά ευχαριστούμε θερμά:

ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ,

ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΖΩΗΣ

ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΙΟ ΒΑΡΕΛΑΚΙΑ

ΤΙΣ ΚΟΜΩΣΕΙΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ και

ΤΟ ΤΑΧΥΦΑΓΕΙΟ ΣΕΡΑΦΙΝΟ

Όπως και για την πραγματοποίηση της χθεσινής γιορτής τα καταστήματα εστίασης plaza και thess-ΓΥΡΟ

γιορτη 1γιορτη 2γιορτη 3γιορτη 4γιορτη 5γιορτη 6γιορτη 7γιορτη 8γιορτη 9γιορτη 10γιορτη 11γιορτη 12γιορτη 13γιορτη 14γιορτη 16γιορτη 17γιορτη15

Share it!

Στοιχεία Επικοινωνίας

Α.Γ.Σ. Ποσειδών Καλαμαριάς - Ακαδημία Ποδοσφαίρου
Δημοτικό Γήπεδο Καλαμαριάς «Αριστοτέλης»

Πόντου & Αγ. Νικολάου Καλαμαριά 55132
Ελλάδα
ΤΗΛ.  +30 6973 346777
info@poseidonasfc.gr

newsletter εγγραφη

ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΜΑΣ

vimatec logo   idrogios      thessgiros     AROMATA     barelakia2 logo anatoliko   Thermaikos Tours    remelon  curcumas sponsor 2 vita enaprosena 1

Κρεαταγορά Ο ΣΟΧΟΣ - Μότσανος Γεώργιος